ΑΡΣΕΝΑΛ

Νιούκαστλ - Άρσεναλ: Εκτός αποστολής οι Οζίλ και Κολάσινατς για λόγους ασφαλείας

Arsenal defender Sead Kolasinac, center celebrates with Arsenal midfielder Mesut Ozil, left and Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos at the end of the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz)
Arsenal defender Sead Kolasinac, center celebrates with Arsenal midfielder Mesut Ozil, left and Arsenal defender Sokratis Papastathopoulos at the end of the Europa League semifinal soccer match, second leg, between Valencia and Arsenal at the Camp de Mestalla stadium in Valencia, Spain, Thursday, May 9, 2019. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

H Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως οι Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς δεν θα ταξιδέψουν στο Νιούκαστλ με την υπόλοιπη αποστολή για λόγους ασφαλείας, ως επακόλουθο της επίθεσης με μαχαίρι που δέχθηκαν οι δύο παίκτες.

Η επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκαν οι Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς τον περασμένο Ιούλιο σε δρόμο του Λονδίνου, ενώ επέβαιναν στη Mercedes G-Class του Γερμανού σταρ αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ, αφού ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα της Αγγλίας.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως φαίνεται, παραμένει ανοιχτή, καθώς η Άρσεναλ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα ταξιδέψουν στο Νιούκαστλ με την υπόλοιπη αποστολή για λόγους ασφαλείας για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα για λόγους ασφαλείας, ύστερα από εντολή της Βρετανικής Αστυνομίας.

"Ο Μεζούτ Οζίλ και Σιντ Κολάσινατς δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Νιούκαστλ για λόγους ασφαλείας, ύστερα από εντολή της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει την έρευνα.

Η ευημερία των παικτών μας και των οικογένειών τους αποτελούν πάντα υψηλή προτεραιότητα για εμάς και ήρθε ως αποτέλεσμα συζητήσεων που έγιναν με τους ίδιους, αλλά και τους εκπροσώπους τους. Είμαστε σε επαφή με την αστυνομία και παρέχουμε στους παίκτες και στις οικογένειές τους την κατάλληλη στήριξη.

Ανυπομονούμε να ξαναδούμε τους παίκτες σύντομα στην ομάδα μας. Δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο άλλο σχόλιο", αναφέρει η ανακοίνωση των κανονιέρηδων.

Θυμηθείτε το video από την επίθεση:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ