ΑΡΣΕΝΑΛ

''Μπαμ'' με Νταβίντ Λουίζ ετοιμάζει η Άρσεναλ

Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's David Luiz celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Roma at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Oct. 18, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι σκέφτεται να κάνει η Άρσεναλ. Μεγάλη επιθυμία του Αρσέν Βενγκέρ η πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Μία κίνηση που θα ταράξει τα νερά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σκέφτεται να κάνει η Άρσεναλ. Συγκεκριμένα, οι ''κανονιέρηδες'' θέλουν να εκμεταλλευτούν το άσχημο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε Τσέλσι και Νταβίντ Λουίζ, ώστε να φέρουν στο Emirates τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, παρά τις δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Οι σχέσεις ανάμεσα στον προπονητή της Τσέλσι και στον Νταβίντ Λουίζ είναι τεταμένες το τελευταίο διάστημα, με τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί θέση στη βασική ενδεκάδα των ''μπλε'', ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο Νταβίντ Λουίζ, μάλιστα, έχει να αγωνιστεί από τις 22 Νοεμβρίου και τον αγώνα του Champions League εναντίον της Καραμπάχ.

Κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι η Άρσεναλ και ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός επιθυμεί ενίσχυση στην αμυντική του γραμμή και η περίπτωση Νταβίντ Λουίζ είναι ιδανική. Οι ''κανονιέρηδες'', μάλιστα, ετοιμάζουν πρόταση, η οποία θα πλησιάζει τα 30.000.000 ευρώ, προκειμένου να δελεάσουν τους διοικούντες των πρωταθλητών Αγγλίας.

Μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο σενάριο έχει ελπίδες να πραγματοποιηθεί ή ο Βραζιλιάνος θα ολοκληρώσει την σεζόν στο Stamford Bridge.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ