ΑΡΣΕΝΑΛ

Μίνιμουμ 3 μήνες εκτός ο Καθόρλα

Μίνιμουμ 3 μήνες εκτός ο Καθόρλα

Νέα κακά μαντάτα για τον Αρσέν Βενγκέρ, καθώς σύμφωνα με την τελευταία ιατρική γνωμάτευση, ο Σάντι Καθόρλα αναμένεται να μείνει μίνιμουμ 3 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Απανωτά είναι τα "χτυπήματα" για τον Αρσέν Βενγκέρ, που βλέπει τους παίκτες του, τον ένα μετά τον άλλο, να βγαίνουν νοκ - άουτ για σημαντικό διάστημα σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Αυτή τη φορά είναι ο Σάντι Καθόρλα που θα τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό. Ο Ισπανός μέσος έβγαλε λαβωμένος το παιχνίδι με τη Νόριτς και η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ των "κανονιέρηδων" έκανε λόγο για ένα διάστημα απουσίας 3 εβδομάδων.

Σύμφωνα όμως με την τελευταία ιατρική γνωμάτευση, ο Καθόρλα θα μείνει μακριά από τα γήπεδα για τουλάχιστον ένα τρίμηνο! Οι εξετάσεις στο γόνατο του 31χρονου χαφ συνεχίζονται αλλά σίγουρα ο Αρσέν Βενγκέρ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Για την ώρα μόνο η περίπτωση του Λοράν Κοσιελνί μπορεί να μετριάσει τον προβληματισμό του Αλσατού τεχνικού, καθώς ο Γάλλος στόπερ έχει καλές πιθανότητες να προλάβει τόσο το παιχνίδι με την Σάντερλαντ το προσεχές σαββατοκύριακο για την Premier League, όσο και αυτό με τον Ολυμπιακό στις 9 Δεκεμβρίου για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ