ΑΡΣΕΝΑΛ

Μέρτεζακερ: "Aνεπίτρεπτη η εμφάνιση της Άρσεναλ"

Μέρτεζακερ: "Aνεπίτρεπτη η εμφάνιση της Άρσεναλ"
© EMPICS SPORT

Ο Περ Μέρτεζακερ παραδέχτηκε ότι η εμφάνιση της Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν κατώτερη των περιστάσεων και τόνισε πως οι Λονδρέζοι πρέπει να δώσουν άμεση "απάντηση" στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Πρώτα από όλα είμαστε απογοητευμένοι επειδή ξεκινήσαμε καλά, ειδικά στις αντεπιθέσεις μετά από στημένες φάσεις που είχαν. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο χαλαρώσαμε και δεν κάναμε τη δουλειά που συνηθίζουμε να κάνουμε.

Αυτό είναι απαράδεκτο και θα τιμωρηθούμε για αυτό στο Champions League", τόνισε ο Γερμανός στόπερ (μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αντί του τραυματία Κοσιελνί) με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ, μετά την οδυνηρή ήττα με 3-2 από τον Ολυμπιακό , και συνέχισε:

Μέρτεζακερ: "Aνεπίτρεπτη η εμφάνιση της Άρσεναλ"
© REUTERS

"Θα πρέπει να παίζουμε καλύτερα αμυντικά. Δεν είχαμε πειθαρχία, ακόμα και όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ δεν πρέπει να βιάζεσαι. Ξαναβρές την πειθαρχία σου και με την κατοχή της μπάλας θα πάρεις τις ευκαιρίες σου.

Εάν δεν έχουμε πειθαρχία και δεν κυνηγάμε τη μπάλα, δεν έχουμε καμία ευκαιρία. Θα έχουμε μερικές ημέρες καιρό για να κοιτάξουμε αυτή την εμφάνιση. Θα χρειαστούμε μερικές ημέρες για να συνέλθουμε και να σκεφτούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παίξουμε σε μία διαφορετική διοργάνωση.

Μέρτεζακερ: "Aνεπίτρεπτη η εμφάνιση της Άρσεναλ"
© TOMOKI MOMOZONO/DIGITAL SOUTH

Θα είναι μία καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε στο Emirates και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας με κατοχή και δυναμισμό".

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ