ΑΡΣΕΝΑΛ

Με "Merci Arsène" μπλουζάκια το Emirates στο τελευταίο εντός έδρας ματς του Βενγκέρ

FILE - In this Thursday, March 8, 2018 file photo Arsenal's manager Arsene Wenger waits for the kick-off of the Europa League, round of 16 first-leg soccer match between AC Milan and Arsenal, at the Milan San Siro stadium, Italy. Arsenal manager Arsene Wenger says he will leave the English club at the end of the season after more than 21 years in charge. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Βενγκέρ (AP Photo/Antonio Calanni, File) AP

Η αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπέρνλι (06/05, 18:30) θα είναι η τελευταία του Βενγκέρ στο "Emirates", και η διοίκηση της ομάδας θα τον αποχαιρετήσει με ιδιαίτερες τιμές και ευχαριστήρια μπλουζάκια σε όλους τους φιλάθλους.

Την Κυριακή (06/05) η Άρσεναλ δίνει σημαντικό αγώνα που θα κρίνει εν πολλοίς αν θα συμμετάσχει απευθείας στους ομίλους του Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ή αν θα δώσει προκριματικά. Το ματς με την Μπέρνλι θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός έχει δηλώσει πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο των "κανονιέρηδων, ύστερα από 22 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας.

Για τον λόγο αυτόν η διοίκηση της ομάδας έχει ετοιμάσει ειδικά μπλουζάκια με το σύνθημα "Merci Arsène", (ευχαριστούμε Αρσέν) αναγνωρίζοντας το έργο του όλα αυτά τα χρόνια.

Επιπλέον, και οι δύο ομάδες θα τιμήσουν τον Αλσατό μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, καθώς ο Βενγκέρ δεν επιθυμεί την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων πριν την έναρξη του αγώνα, λόγω της κρισιμότητας του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται πως η Άρσεναλ βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League, η οποία οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Europa League, στο +3 από την 7η Μπέρνλι.

Επιπρόσθετα, στο περιθώριο της βράβευσης του Αρσέν Βενγκέρ, η Άρσεναλ θα τιμήσει τον αρχηγό, Περ Μερτεζάκερ, ο οποίος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, την παίκτρια της γυναικείας ομάδας, Άλεξ Σκοτ, καθώς και τον φροντιστή, Βικ Άκερς.

Επιπρόσθετα, πολλοί παίκτες που έχουν αγωνιστεί 100 ή περισσότερες φορές υπό τις οδηγίες του Αλσατού, θα είναι καλεσμένοι ώστε να λάβουν μέρος στις ιδιαίτερες εκδηλώσεις που ετοιμάζει η Άρσεναλ.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni, File

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ