ΑΡΣΕΝΑΛ

Σεφτέ στο Champions League με χατ-τρικ ο Λούκας Πέρεθ!

Σεφτέ στο Champions League με χατ-τρικ ο Λούκας Πέρεθ!

Σεφτέ στο Champions League με τη φανέλα της Άρσεναλ έκανε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ, σκοράροντας χατ - τρικ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βασιλεία και έγινε ο 133ος Ισπανός που πετυχαίνει τέρμα στη διοργάνωση.

Για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Βασιλεία υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο "Saint Jacob Park", με τους "κανονιέρηδες" να έχουν στη βασική τους ενδεκάδα τον Λούκα Πέρεθ.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ στην διοργάνωση, σκοράροντας χατ - τρικ και δίνοντας από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στους Λονδρέζους.

Πανομοιότυπα και εξ επαφής τα δύο πρώτα γκολ του Λούκας Πέρεθ στο 8' και το 16', ο οποίος έγινε ο 133ος Ισπανός ποδοσφαιριστής που βρίσκει δίχτυα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Λούκας Πέρεθ είχε σκοράρει ξανά δύο φορές για λογαριασμό της Άρσεναλ στις 10 Σεπτέμβρη και το 4-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για το League Cup.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου της αναμέτρησης ο 28χρονος κυνηγός της Άρσεναλ σκόραρε το 0-3 στο "Saint Jacob Park", ολοκληρώνοντας το χατ- τρικ.

Δείτε τα γκολ του Ισπανού κόντρα στην Βασιλεία:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ