ΑΡΣΕΝΑΛ

Κοντά σε Λακαζέτ η Άρσεναλ!

Lyon's Alexandre Lacazette celebrates scoring during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Alexandre Lacazette celebrates scoring during the second leg semi final soccer match between Olympique Lyon and Ajax in the Stade de Lyon, Decines, France, Thursday, May 11, 2017. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η Άρσεναλ φέρεται να συμφώνησε με τη Λιόν για τον Αλεξάντρ Λακαζέτ και η μετεγγραφή ολοκληρώνεται στις αρχές της εβδομάδας.

Μια πολύ σπουδαία μετεγγραφή είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Άρσεναλ. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Αλεξάντρ Λακαζέτ είναι μια ανάσα από το να υπογράψει στους "κανονιέρηδες" και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην υπόθεση.

Η Άρσεναλ προσφέρει 53.000.000 ευρώ στη Λιόν και το deal είναι προ των πυλών με τον Ζαν Μισέλ Ολάς, με τους Λονδρέζους να ενισχύουν για τα καλά την επιθετική τους γραμμή.

Ο 26χρονος Γάλλος στράικερ, είχε 28 γκολ στη Ligue 1 τη σεζόν που πέρασε και θα υπογράψει για πέντε χρόνια, βάζοντας "τίτλους τέλους" σε μια πορεία ζωής στη Λιόν, την οποία υπηρετεί σε όλη την καριέρα του.

Έτσι, λοιπόν, γίνεται πράξη μια από τις εισηγήσεις του Αρσέν Βενγκέρ, που ήθελε να φέρει στο "Emirates" τον συμπατριώτη του και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα για τον Λακαζέτ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ