ΑΡΣΕΝΑΛ

Καρμανιόλα ο Νταβίντ Λουίζ: Κάνει ένα πέναλτι κάθε 6,5 παιχνίδια

Arsenal's David Luiz leaves the field after getting a red card during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, June 17, 2020. The English Premier League resumes Wednesday after its three-month suspension because of the coronavirus outbreak. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Arsenal's David Luiz leaves the field after getting a red card during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Wednesday, June 17, 2020. The English Premier League resumes Wednesday after its three-month suspension because of the coronavirus outbreak. (Laurence Griffiths/Pool via AP) AP

Ο Νταβίντ Λουίζ είναι πραγματική καρμανιόλα για την Άρσεναλ, αφού κάνει ένα πέναλτι κάθε 6,5 ματς με τη φανέλα της και αντικρίζει μια κόκκινη ανά 13 αγώνες.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στην επανεκκίνηση της Premier League. Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους "κανονιέρηδες" ήταν ο Νταβίντ Λουίζ, που φέρει ευθύνη σε δύο γκολ.

Οι Πολίτες κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χάρη σε ένα τραγικό λάθος του Νταβίντ Λουίς, το οποίο έδωσε στον Στέρλινγκ τη δυνατότητα να βρεθεί απέναντι από τον τερματοφύλακα της Άρσεναλ και να γράψει το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ξανά με λάθος του Νταβίντ Λουίς. Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ έριξε τον Μάχρεζ μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα. Στο 51ο λεπτό ο Κέβιν Ντε Μπράινε δεν αστόχησε για το 2-0.

Ο Βραζιλιάνος είναι σκιά του (καλού) εαυτού του και οι συγκρίσεις με την περίοδο στην Τσέλσι είναι αποκαρδιωτικές για τον ίδιο. Ο Νταβίντ Λουίζ είναι πραγματική καρμανιόλα, αφού κάνει ένα πέναλτι κάθε 6,5 ματς με τη φανέλα της και αντικρίζει μια κόκκινη ανά 13 αγώνες.

Νούμερα που δεν συνάδουν με έναν ποδοσφαιριστή (που θέλει να είναι) world class, όταν στους μπλε έπαιρνε κόκκινη κάθε 160 αγώνες και έκανε πέναλτι κάθε 53. Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και διόλου κολακευτικές...

Laurence Griffiths/Pool via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ