ΑΡΣΕΝΑΛ

Καρφιά Βενγκέρ για τα χρήματα που δίνονται στους παίκτες

Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016.  (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's French manager Arsene Wenger pats Alexis Sanchez as he leaves the pitch after being substituted during the English Premier League soccer match between Arsenal and Watford at the Emirates Stadium in London, Saturday, April 2, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Αρσέν Βενγκέρ τοποθετήθηκε για το θέμα της ανανέωσης του Αλέξις Σάντσες και βρήκε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τους υπέρογκους μισθούς των ποδοσφαιριστών.

Είναι ένας από τους προπονητές που λέει την άποψή του. Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πολλούς πονοκεφάλους να αντιμετωπίσει και ένας από αυτούς είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αλέξις Σάντσες το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Αλσατός κόουτς με αφορμή σχετική ερώτηση που του έγινε δεν δίστασε να μιλήσει για τα υπέρογκα ποσά που δίνονται στους ποδοσφαιριστές.

"Κάποιοι μου ζητούν να του προσφέρω ό,τι χρειάζεται για να μείνει, αλλά έτσι διαταράσσεται κάθε μισθολογική ισορροπία που υπάρχει στο σύλλογο. Για αυτό πρέπει η απόφαση να είναι αντικειμενική, με προτεραιότητα το καλό του συλλόγου. Καταλαβαίνω ότι οι κορυφαίοι παίκτες είναι πάντα προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δίνεις όσα μπορείς να αντέξεις.

Πρέπει να αναλογιστούμε τις οικονομικές δυνατότητες μας για την κάλυψη των μισθών ολόκληρης της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο μισθός που λαμβάνει ο Σάντσες εβδομαδιαία, πριν 20 χρόνια τον εισέπρατταν ετησίως. Θα συνεχιστεί αυτό; Δεν γνωρίζω" ήταν η απάντηση που έδωσε.

Το τι θα συμβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς θα το δούμε το προσεχές διάστημα.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ