ΑΡΣΕΝΑΛ

"Καρφιά" του Εζίλ για Ανρί

"Καρφιά" του Εζίλ για Ανρί
Εζίλ-Άρσεναλ

Ο Μεσούτ Εζίλ πέρασε στην αντεπίθεση μετά από τις δηλώσεις του Τιερί Ανρί εναντίον του και σχολίασε τον Γάλλο "θρύλο" της Άρσεναλ.

Το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μεσούτ Εζίλ με την Άρσεναλ καθυστερεί, με συνέπεια ο Τιερί Ανρί να δηλώσει δημοσίως ότι τόσο ο Γερμανός μέσος, όσο και ο Αλέξις Σάντσες "κρατούν όμηρο" την ομάδα.

Ο Εζίλ πέρασε στην αντεπίθεση με συνέντευξή του στο " Kicker" και αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2018, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα πάντα θα κριθούν από την ανανέωση ή την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

"Ο σύλλογος γνωρίζει ότι είμαι εδώ κυρίως λόγω του Αρσέν Βενγκέρ. Αυτός με υπέγραψε και τη δική του εμπιστοσύνη απολαμβάνω. Ο σύλλογος γνωρίζει επίσης ότι θέλω να είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με τον προπονητή".

Όσο για τους επικριτές του, όπως τον αρχισκόρερ των "κανονιέρηδων" και έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Premier League, ο Εζίλ ήταν αιχμηρός: "Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν ό,τι θέλουν, αλλά αυτό που έχουν να πουν δεν με ενδιαφέρει. Οι πρώην παίκτες και άλλοι άνθρωποι που έχουν άποψη δεν γνωρίζουν τι έχει λεχθεί πραγματικά μεταξύ εμού και του συλλόγου".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ