ΑΡΣΕΝΑΛ

"Κανονιά" 80 εκατ. ευρώ: Ο Πεπέ άφησε την Νάπολι και πάει στην Άρσεναλ

Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Βουίζει η Αγγλία τις τελευταίες ώρες πως η Άρσεναλ πέτυχε την απόλυτη ανατροπή και παίρνει μέσα από τα χέρια της Νάπολι τον Νικολά Πεπέ. Συμφώνησαν στα 80 εκατ. ευρώ με την Λιλ οι Λονδρέζοι.

Από εκεί που δεν το περίμενε ο ποδοσφαιρικός κόσμος των μεταγραφών έρχεται το καλύτερο και πιο ενδιαφέρον deal μέχρι στιγμής. Ο Νικολά Πεπέ, παρότι η Λιλ είχε συμφωνήσει με την Νάπολι, θα γίνει τελικά παίκτης της Άρσεναλ και θα δουλέψει υπό τις οδηγίες του Έμερι αντί του Αντσελότι.

Όλα τα παραπάνω υποστηρίζονται από κορυφαία Μέσα στην Αγγλία τα οποία αναφέρουν ότι η Λιλ ναι μεν τα βρήκε με την Νάπολι, αλλά το team του Πεπέ δεν συμφώνησε στους προσωπικούς όρους, γεγονός που άνοιξε το δρόμο για τους Λονδρέζους ώστε να φέρουν στο Emirates τον Ιβοριανό επιθετικό.

Το BBC σημειώνει ότι οι "Κανονιέρηδες" θα πληρώσουν 80 εκατ. ευρώ στους Γάλλους, συν κάποια μπόνους, ενώ εντός των επόμενων 48 ωρών θα οριστικοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του παίκτη (πενταετές θα είναι) και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις για τη μεγάλη μετακίνηση.

Η Άρσεναλ πάλευε τόσο καιρό για τον Γουίλφριντ Ζαχά της Κρίσταλ Πάλας, όμως η ομάδα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήθελε 90 εκατ. ευρώ ακατέβατα. Έτσι, αφού βρέθηκε πρόσφορο έδαφος, οι Άγγλοι "όρμησαν" στον Πεπέ και όλα δείχνουν ότι θα φέρουν στην πρωτεύουσα τον 24χρονο με τα 23 γκολ την περσινή σεζόν που τον ήθελαν επίσης Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ