ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Παρί ήθελε δανεικό τον Εζίλ και εκείνος αρνήθηκε

Arsenal's Mesut Ozil celebrates after scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Monday, Oct. 22, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Mesut Ozil celebrates after scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leicester City at the Emirates stadium in London, Monday, Oct. 22, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τον περασμένο Ιανουάριο η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Εζίλ ως δανεικό, αλλά ο Γερμανός μέσος την απέρριψε.

Δημοσίευμα της "Dailymail" έρχεται να αποκαλύψει το παρασκήνιο πίσω από το μέλλον του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ, καθώς και όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιανουάριο με τον Γερμανό μέσο να αρνείται να φύγει ως δανεικός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 30χρονος μέσος περνά τη χειρότερη σεζόν του από όταν πήγε στους κανονιέρηδες το καλοκαίρι του 2014.

Ο Εζίλ έχει χάσει τη φανέλα του βασικού, ενώ κάποιοι μικροτραυματισμοί τον έχουν αφήσει πίσω. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Dailymail" ο Γερμανός μέσος είχε στα χέρια του πρόταση να αποχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά την αρνήθηκε.

Συγκεκριμένα, η Παρί ήθελε τον Εζίλ ως δανεικό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όμως ο 30χρονος μέσος ήθελε κάτι πιο μόνιμο. Όπως είπε στους ανθρώπους της Άρσεναλ θα έφευγε από τον σύλλογο μόνο με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή του δανεισμού.

Την ίδια ώρα ο Έμερι φέρεται να έχει πει στη διοίκηση της ομάδας ότι δεν έχει στα μακροπρόθεσμα πλάνα του τον Εζίλ και πως θα ήταν καλύτερο αυτός να παραχωρηθεί. Όλα αυτά την ώρα που ο μέσος της ομάδας δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Όπως και να έχει αναμένεται ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι για τον Γερμανό και τους ανθρώπους της Άρσεναλ.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ