ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Αρσεναλ πήρε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα

Η Αρσεναλ πήρε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα
Ραούλ Σανγεΐ

Σπουδαία κίνηση της Άρσεναλ, η οποία προσέλαβε τον επί 14 χρόνια διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανγεΐ, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις μεταγραφές των Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ.

Η Άρσεναλ προσέλαβε τη Δευτέρα (28/11) τον τέως πια διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανγεΐ (δεύτερος από αριστερά στην φωτογραφία). Στους "κανονιέρηδες" δεν θα έχει το ίδιο πόστο που κατείχε στους Καταλανούς. Όπως έγινε γνωστό, αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων.

Ο 48χρονος Ισπανός ήταν στη Μπαρτσελόνα επί 14 χρόνια και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις μεταγραφές των Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ. Με τη δική του πρόσληψη, παρελθόν αποτελεί ο Dick Law, ο οποίος ήταν εκείνος που έκανε τις διαπραγματεύσεις για μεταγραφές στην ομάδα του Λονδίνου. "Ο Ραούλ θα έρθει στην Άρσεναλ τον Φεβρουάριο και θα δουλέψει δίπλα στον Αρσέν Βενγκέρ, στον διευθύνοντα σύμβουλο Ιβάν Γκαζίδη και στον Χας Φάμι, που διαπραγματεύεται τα συμβόλαια" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Άρσεναλ.

Πριν από δύο μέρες οι Βρετανοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Sven Mislintat (από τη Ντόρτμουντ), στη θέση του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ. "Η κίνηση με την πρόσληψη του Ραούλ είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να ανέβουμε κι άλλο επίπεδο. Ο Ραούλ έχει άκρες στο ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο και έχει αναμιχθεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια" ανέφερε ο Γκαζίδης.

Στο Νησί η κίνηση της Άρσεναλ να φέρει στο Emirates τον Ραούλ Σανγεΐ παρουσιάζεται ως μία από τις σημαντικότερες διοικητικές μεταγραφές που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της η ομάδα.

Photo credits: arsenal.com

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ