ΑΡΣΕΝΑΛ

Η Άρσεναλ έκλεισε τον Νταβίντ Λουίζ από την Τσέλσι

Chelsea's David Luiz celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's David Luiz celebrates after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 5, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Νταβίντ Λουίζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, η οποία τον αποκτά αντί 8,6 εκατ. ευρώ από την Τσέλσι. Ο Βραζιλιάνος στόπερ θα γίνει συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στην Άρσεναλ για την επόμενη διετία θα αγωνιστεί ο Νταβίντ Λουίζ. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από την Τσέλσι, η οποία θα λάβει 8,6 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος με θητεία σε Μπενφίκα, Παρί και Τσέλσι, θα αγωνιστεί και σε δεύτερη ομάδα του Λονδίνου, όπου θα γίνει συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Οι "κανονιέρηδες" αναζητούσαν εδώ και καιρό έναν στόπερ και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Νταβίντ Λουίζ. Εκτός από αυτόν, η ομάδα του Ουνάι Έμερι είναι μια... ανάσα από τον Κίεραν Τίρνεϊ, τον 22χρονο Σκωτσέζο αριστερό μπακ της Σέλτικ, που θα λάβει 25 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ