ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αρσεναλ έκανε μεταγραφή στις 5 Οκτωβρίου για τον επόμενο χρόνο

Atlanta United midfielder Miguel Almiron (10) in action against the Portland Timbers in the first half of an MLS soccer match Sunday, June 24, 2018, in Atlanta, Ga. (AP Photo/Brett Davis)
Atlanta United midfielder Miguel Almiron (10) in action against the Portland Timbers in the first half of an MLS soccer match Sunday, June 24, 2018, in Atlanta, Ga. (AP Photo/Brett Davis) AP

Τη φανέλα της Άρσεναλ θα φορά από την αρχή του επόμενου έτους (2019) ο 24χρονος Παραγουανός επιτελικός μέσος της Atlanta United, Μιγκέλ Αλμιρόν, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας του MLS.

Μπορεί να βρισκόμαστε στις αρχές Οκτώβρη, αλλά η Άρσεναλ σχεδιάζει ήδη την ενίσχυσή της για την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Ο 24χρονος Παραγουανός επιτελικός μέσος της Atlanta United, Μιγκέλ Αλμιρόν, θα είναι από το νέο έτος (2019) συμπαίκτης των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου.

"Το μέλλον του έχει καθοριστεί ήδη. Θα πάει στην Αγγλία κατά την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο", υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας του MLS στο "Fox Sports". Ύστερα από μερικά λεπτά έγινε γνωστό ότι η αγγλική ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιγκέλ Αλμιρόν είναι η Άρσεναλ.

Το κόστος της απόκτησης του Νοτιοαμερικανού, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σέρο Πορτένιο και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Λανούς, από τους "gunners" αναμένεται ν' ανέλθει στα 13.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Brett Davis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ