ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Άρσεναλ διεκδικεί τον Ίσκο με σχέδιο επιστροφής του Οζίλ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Real Madrid's Isco fights for the ball with Barcelona's Sergio Busquets, left, during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ίσκο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Αγγλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Άρσεναλ σκοπεύει να κάνει δικό της τον Ίσκο και σκοπεύει προσφέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης χρήματα και τον Μεσούτ Οζίλ.

Η "Independent" γράφει πως ο Ουνάι Έμερι επιθυμεί την απόκτηση του Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης και για να μπορέσει ν' ανταγωνιστεί τους Τσέλσι, Σίτι και Τότεναμ αναμένεται να προσφέρει στον Φλορεντίνο Πέρεθ, εκτός από χρήματα και τον Μεσούτ Οζίλ.

Ο Γερμανός δεν υπολογίζεται από τον Ισπανό προπονητή, γεγονός που αναγκάζει τους "κανονιέρηδες" να ψάξουν για "μαέστρο" στην αγορά, θεωρώντας πως ο Ίσκο είναι η ιδανική λύση.

Η Ρεάλ από την πλευρά της παρουσιάζεται να αξιώνει 100.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή της ο οποίος έχει "θέματα" με το τεχνικό επιτελείο των Μαδριλένων.

Ο Οζίλ είχε περάσει μία πετυχημένη τριετία στο "Μπερναμπέου", όμως το τελευταίο διάστημα στο Λονδίνο διανύει τη χειρότερη καμπή της καριέρας του με τραυματισμούς και απαξίωση από τον κόουτς, πράγμα που δείχνει ότι ο κύκλος του στην Άρσεναλ έκλεισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ