ΑΡΣΕΝΑΛ

Γκαζίδης: "Δεν θα βρούμε αντικαταστάτη του Βενγκέρ"

Arsenal manager Arsene Wenger attends a training session with his team at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal manager Arsene Wenger attends a training session with his team at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP) ADAM DAVY/PA VIA AP

Η Άρσεναλ ξεκίνησε τον κύκλο των... ευχαριστιών στον Άρσεν Βενγκέρ με την συνέντευξη τύπου του Ιβάν Γκαζίδη, ο οποίος τόνισε πως δεν γίνεται να βρεις αντικαταστάτη του Αλσατού, απλά να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι!

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης, έδωσε έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία του συλλόγου για αποτίσει έναν πρώτο φόρο τιμής στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ανακοίνωσε νωρίτερα πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει απ' την τεχνική ηγεσία των "κανονιέρηδων".

Υπήρχε η φήμη πως μπορεί επίσης να ανακοινώσει και τον αντικαταστάτη του, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την συνέντευξη τύπου να έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Αλσατό.

"Δεν θα βρούμε αντικαταστάτη του Βενγκέρ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκαζίδης, θέλοντας να τονίσει το μέγεθος των όσων έχει προσφέρει ο 68άχρονος από το 1996 που ανέλαβε τους "κανονιέρηδες".

"Εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε πάνω στις βάσεις που έφτιαξε. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης του, το ξαναλέω. Το μόνο που μπορούμε να βρούμε είναι ένα μονοπάτι για να προχωρήσουμε. Δεν άλλαξε απλά την Άρσεναλ, άλλαξε το ποδόσφαιρο".

"Σήμερα η μέρα είναι μόνο για τον Βενγκέρ. Δεν είναι εδώ δίπλα μου, τον άφησα στο γήπεδο να κάνει προπόνηση, γιατί να προετοιμάσει την ομάδα για το ματς με την Γουέστ Χαμ την Κυριακή. Αυτός είναι ο Βενγκέρ".

Αυτό που ουσιαστικά ήθελε να τονίσει ο Γκαζίδης είναι στο επόμενο διάστημα η Άρσεναλ θα τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Βενγκέρ. Ανέφερε μάλιστα πως μίλησε με τον Μέρτεζακερ, με τον αρχηγό να του μεταφέρει πως οι παίκτες θα δώσουν τα πάντα στα ματς που απομένουν για ολοκληρωθεί η 22ετή καριέρα του Αλσατού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του, ανέφερε απλά πως μέχρι σήμερα δεν έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, κάτι που θα κάνουν οι άνθρωποι του συλλόγου από αύριο.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις, οι Πατρίκ Βιεϊρά, Μπρένταν Ρότζερς, Κάρλο Αντσελότι, Λεονάρντο Ζαρντίμ και Τόμας Τούχελ είναι τα μεγάλα φαβορί!

Adam Davy/PA via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ