ΑΡΣΕΝΑΛ

Εζίλ: "Πρέπει να νικήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού"

Εζίλ: "Πρέπει να νικήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού"

Ο Μεσούτ Εζίλ χαρακτήρισε... τρελούς τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά εξέφρασε την πίστη του ότι η Άρσεναλ μπορεί να πάρει τη νίκη με δύο γκολ διαφορά στο "Καραϊσκάκης" για να περάσει στους "16" του Champions League.

Τις τρεις προηγούμενες φορές που η Άρσεναλ έπαιξε στο "Καραϊσκάκης" την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League (2009, 2011, 2012) η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν της στοίχισε (πέρα από το χρηματικό μπόνους της UEFA) καθώς είχε ήδη προκριθεί στους "16" όμως φέτος τα πράγματα είναι... αλλιώς!

Βενγκέρ: "Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Ολυμπιακό"

Η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στο "Emirates" με 3-2 στα τέλη Σεπτεμβρίου διαμόρφωσε νέα δεδομένα και πλέον η νίκη στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό με δύο γκολ διαφορά (ή νίκη με ένα γκολ διαφορά αρκεί να σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ) είναι μονόδρομος αν θέλει να μην αποκλειστεί.

Μπορεί να την πετύχει; Αυτό θα το γνωρίζουμε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, με τον Μεσούτ Εζίλ να υποστηρίζει πάντως σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων πως η ομάδα έχει πιθανότητες παρότι θα αγωνιστεί σε μία άκρως... αφιλόξενη έδρα.

Εζίλ: "Πρέπει να νικήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού"

"Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και το είδαμε αυτό στο Emirates. Θέλουν να παίξουν με αντεπιθέσεις όμως δεν μπορούμε να δεχτούμε ξανά γκολ όπως δεχτήκαμε πριν.

Ο κόσμος θα τους στηρίζει και ο στόχος μας είναι να τους νικήσουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός άσος των "κανονιέρηδων", πρώτος σε ασίστ φέτος στην Premier League με 12, και πρόσθεσε:

"Έχω παίξει και παλαιότερα στην Ελλάδα. Ξέρω ότι θα υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα, οι οπαδοί είναι τρελοί και υποστηρίζουν πραγματικά την ομάδα τους και στα 90 λεπτά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή εμφάνιση.

Εζίλ: "Πρέπει να νικήσουμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού"

Είναι πιθανό να νικήσουμε εκεί με δύο γκολ διαφορά και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Κάμπελ: "Σημαντικότερο ματς της σεζόν αυτό με τον Ολυμπιακό"

Δείτε videos λίγο πριν αναχωρήσει η Άρσεναλ (πρώτη ομάδα και Κ19) για την Ελλάδα:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ