ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει "καεί" η μέση του Οζίλ λόγω Fortnite; Οι Γερμανοί ρώτησαν πανεπιστημιακό!

Έχει "καεί" η μέση του Οζίλ λόγω Fortnite; Οι Γερμανοί ρώτησαν πανεπιστημιακό!

Γερμανοί ρεπόρτερ "ψάχτηκαν" πιο έντονα για τον εθισμό του Οζίλ στα βιντεοπαιχνίδια και έβγαλαν λαβράκι καθώς ο πανεπιστημιακός που ρώτησαν είπε ότι το καθισιό πιθανόν να επηρεάζει το πρόβλημα στη μέση του 30χρονου χαφ.

Ο Μεσούτ Οζίλ βρίσκεται στο χειρότερο φεγγάρι της λαμπερής του καριέρας! Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Άρσεναλ με βδομαδιάτικο 330.000 ευρώ έχει να παίξει μπάλα ένα μήνα, πιάστηκε σε video να κάνει χρήση "hippy crack" μαζί με συμπαίκτες του τον Αύγουστο και το τελευταίο διάστημα "κατηγορείται" πως είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια σε τέτοιο βαθμό που κάνει κακό στο σώμα του!

Η γερμανική εφημερίδα Bild, μάλιστα, ρώτησε πανεπιστημιακό με ειδικότητα στην φυσιοθεραπεία αν ο τραυματισμός του Οζίλ στη μέση δεν θεραπεύεται γρήγορα επειδή ο Γερμανός αφιερώνει πολλές ώρες την ημέρα για να παίζει το δημοφιλές game, Fortnite!

Συνολικά, ο Γερμανός φέρεται να έχει παίξει 5.221 παρτίδες με την κάθε παρτίδα να διαρκεί 20 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην διεθνής... μάχεται 104.420 λεπτά, 1.740 ώρες ή 72 ημέρες!

Ο ειδικός, λοιπόν, Ίνγκο Φρομπόσε από το πανεπιστήμιο της Κολωνίας δήλωσε στην εφημερίδα: " Ναι, αυτό το Fortnite μπορεί να αποτελεί πρόβλημα για τη μέση του Οζίλ. Οι αθλητές επιπέδου νιώθουν τις επιπτώσεις, πιο έντονα από έναν κοινό άνθρωπο, όταν είναι ανενεργοί και κάθονται."

Πάντως, σε σχετικό post που έγινε σε φόρουμ της Άρσεναλ, οι οπαδοί των "κανονιέρηδων" ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ανέφεραν χιουμοριστικά ότι ο Γερμανός είναι πιο άγριος και μάχιμος στο Fortnite, παρά στον αγωνιστικό χώρο επειδή έχει πετύχει 600 νίκες, αριθμός που όπως σας αναλύσαμε παραπάνω απαιτεί μπόλικες ώρες μπροστά από την οθόνη.

Fortnite, βέβαια, παίζει και ο Γκριεζμάν. Άλλωστε ο Γάλλος από εκεί έχει υιοθετήσει τον πανηγυρισμό του με το "L" στο μέτωπο. Επίσης, η Μπαρτσελόνα είχε φοβηθεί έντονα ότι και ο δικός της Ουσμάν Ντεμπελέ χρειάζεται βοήθεια λόγω των ωρών που δαπανά παίζοντας FIFA.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΖΙΛ ΝΑ ΔΙΝΕΙ "ΠΟΝΟ" ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Διαβάστε ακόμη:
Οι επτά παίκτες της Άρσεναλ που ξεσάλωσαν με hippy crack, βότκες, σαμπάνιες και 70 γυναίκες
Τι είναι το "hippy crack" που έκαναν χρήση παίκτες της Άρσεναλ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ