ΑΡΣΕΝΑΛ

"Επίθεση" Σάντσες στη "Sun"

Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Αναμένοντας την επισημοποίηση της μετακίνησης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Αλέξις Σάντσες πέρασε στην αντεπίθεση κατά της "Sun", κατηγορώντας την εφημερίδα για ψευδή δημοσιεύματα.

ο 29χρονος Χιλιανός διεθνής επιθετικός, Αλέξις Σάντσες, είναι το πρόσωπο των ημερών στην Αγγλία λόγω της επικείμενης μετακίνησής του από την Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ο Χένριχ Μχιταριάν θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο).

Πρωταγωνιστεί, ωστόσο, κι εξωαγωνιστικά! Δημοσίευμα της "Sun" την Κυριακή (21/1) αποκάλυψε ότι ο Νοτιοαμερικανός προσέφερε το ποσό των 1.130 ευρώ στην 20χρονη στρίπερ, Πολίνα Σομπιεράσκα, για να κάνουν σεξ, ενώ σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εν λόγω αγγλικής εφημερίδας αναφέρθηκε ότι είχε παιδί με παράνομη σχέση.

Ο Σάντσες πέρασε στην αντεπίθεση κι από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα της "Sun".

"Χθες βγήκε μια ιστορία στη "Sun" για την προσωπική μου ζωή και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι ψευδής, όπως κι ότι ειπώθηκε ότι υποτίθεται πως είχα ένα παιδί. Κι αυτός είναι ψευδές. Κουράστηκα να διαψεύδω πράγματα που δεν είναι... σας ευχαριστώ και σας ζητώ να σεβαστείτε την προσωπική μου ζωή", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο twitter.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ