ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμερι: "Δεν πήραμε τον Σαλάχ στην Παρί γιατί είχαμε αμφιβολίες"

Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates scoring his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between Liverpool and Cardiff City at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 27, 2018. (Dave Thompson/PA via AP) DAVE THOMPSON/PA VIA AP

Ο Έμερι αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι η Παρί εξέτασε την περίπτωση του Σαλάχ, αλλά δεν προχώρησε στο παρασύνθημα επειδή υπήρχαν αμφιβολίες για τον Αιγύπτιο της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο "Ανφιλντ" το Σάββατο (29/12) και ο προπονητής των "Κανονιέρηδων" αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο η προηγούμενη ομάδα του, η Παρί έκανε πίσω στην περίπτωση της απόκτησης του Μοχάμεντ Σαλάχ.

" Συζητήσαμε για την πιθανότητα να πάρουμε τον Σαλάχ στην Παρί όταν ήταν παίκτης της Ρόμα. Είχαμε αμφιβολίες και τότε εκείνος υπέγραψε στην Λίβερπουλ και αυτές οι αμφιβολίες διαλύθηκαν" είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του μάλιστα, ο Έμερι προχώρησε σ' ένα άκρως κολακευτικό σχόλιο για τον αριστεροπόδαρο winger "...οι αμφιβολίες αφορούσαν το πώς ο Σαλάχ μπορεί να προσφέρει σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η PSG στο Παρίσι. Σήμερα, όμως, μπορώ να σας πω ότι εάν συζητήσετε για τους πέντε καλύτερους παίκτες του κόσμου, ο Σαλάχ είναι ένας εξ αυτών..."

Υπενθυμίζουμε ότι ο 26χρονος "Φαραώ" πήγε στην Λίβερπουλ το 2017, κόστισε 42.000.000 ευρώ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Premier League (και οδήγησε τους "Reds" μέχρι τον τελικό του Champions League). Αυτή τη στιγμή η αξία του βάσει του transfermarkt ανέρχεται στα 150.000.000 ευρώ και είναι ένας από τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ