ΑΡΣΕΝΑΛ

Έξαλλος ο Μουστάφι: "Μου έριχναν το φταίξιμο ακόμα κι όταν δεν έπαιζα"

Arsenal's Shkodran Mustafi during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's Shkodran Mustafi during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Dec. 29, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Σκοντράν Μουστάφι ξέσπασε με αφορμή την έρευνα που τον κατέταξε ως τον δεύτερο χειρότερο στόπερ μετά τον Φιλ Τζόουνς. "Μπορώ να δεχτώ την αυστηρή κριτική, αλλά πλέον έγινε παράλογη" ανέφερε ο παίκτης της Άρσεναλ.

Η ισπανική εφημερίδα Marca είχε διενεργήσει έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας κατέταξαν τον Σκοντράν Μουστάφι ως τον δεύτερο χειρότερο στόπερ μετά τον Φιλ Τζόουνς. Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Der Speigel και ξέσπασε με αφορμή όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του.

"Μπορώ να δεχτώ την αυστηρή κριτική, αλλά πλέον έγινε παράλογη. Έχω γίνει στόχος. Υπήρξαν φορές που μου έριχναν το φταίξιμο ακόμα και όταν δεν έπαιζα καν". Ο διεθνής Γερμανός, ο οποίος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία το 2014, απάντησε και στην κριτική που δέχτηκε από τον παλαίμαχο Γάλλο μέσο της Άρσεναλ, Εμανουέλ Πετί:

"Με ενόχλησε πολύ. Είναι άλλο πράγμα όταν ασκούν κριτική οι οπαδοί και τα media και άλλο όταν αυτό γίνεται από έναν παλαίμαχο, ο οποίος γνωρίζει πόσο δύσκολα είναι μερικές φορές στο γήπεδο. Περιμένω από αυτούς να είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα και να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να κάνει μια τόσο σκληρή κριτική. Παλαιότερα, έγραφαν κάτι για εσένα στο χαρτί της εφημερίδας και μετά οι άνθρωποι ξεχνούσαν. Σήμερα υπάρχει στο ίντερνετ και σε κυνηγάει για την υπόλοιπη καριέρα σου".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ