ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Τριπλασιάζει τον μισθό του Μαρτινέλι για να τον κρατήσει μακριά από τη Ρεάλ

Άρσεναλ: Τριπλασιάζει τον μισθό του Μαρτινέλι για να τον κρατήσει μακριά από τη Ρεάλ

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι κάνει τρομερά πράγματα στην Αγγλία, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ετοιμάζει πρόταση 60 εκατ. ευρώ και την Άρσεναλ να τριπλασιάζει τον μισθό του για να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι εντυπωσιάζει στην φετινή Premier League και αποτελεί αχτίδα φωτός μέσα στην κάκιστη αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Άρσεναλ. Μόλις στα 18 του χρόνια έχει καταφέρει να είναι από τους πιο πολυσυζητημένους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία, με τον νεαρό Βραζιλιάνο να έχει σκοράρει δέκα τέρματα και να έχει μοιράσει τρεις ασίστ μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις.

Ήδη, το όνομά του ακούγεται στο ρεπορτάζ πολλών ομάδων από την Αγγλία αλλά και την Ιβηρική, με τους "κανονιέρηδες" να ετοιμάζουν πρόταση ανανέωσης με σκοπό να τον κρατήσουν. Συγκεκριμένα οι διοικούντες την Άρσεναλ σκοπεύουν να τριπλασιάσουν τον μισθό του με σκοπό να τον κρατήσουν στο Λονδίνο, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο μάτι τον νεαρό εξτρέμ και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 60 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Εάν οι "Gunners" κάνουν πράξη την αύξηση του μισθού του Μαρτινέλι, ο 18χρονος θα λαμβάνει δύο εκατ. ευρώ ετησίως και θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους "teenagers" στην Αγγλία.

Photo Credits: AP / Leila Coker

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ