ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Τρελό πάρτι στα αποδυτήρια για την κατάκτηση του τροπαίου

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang holds the trophy celebrating with team mates players celebrate with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang holds the trophy celebrating with team mates players celebrate with the trophy after the FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at Wembley stadium in London, England, Saturday, Aug.1, 2020. (Catherine Ivill/Pool via AP) CATHERINE IVILL/POOL VIA AP

Η Άρσεναλ έκλεισε ιδανικά τη σεζόν, κατακτώντας το FA Cup και εξασφαλίζοντας εισιτήριο για το Europa League, και το φινάλε του τελικού με την Τσέλσι βρήκε τον Μικέλ Αρτέτα και τους παίκτες του να το γιορτάζουν αναλόγως στα αποδυτήρια του "Γουέμπλεϊ" (VIDEOS).

Κατά τη διάρκεια της σεζον ταλαιπωρήθηκε πολύ και προχώρησε μάλιστα σε αλλαγή προπονητή, με τον Ουνάι Έμερι να αποτελεί παρελθόν και τον Μικέλ Αρτέτα να τον διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο το τέλος της βρίσκει τους οπαδούς της Άρσεναλ με ένα διάπλατο χαμόγελο στα χείλη.

Και αυτό γιατί οι κανονιέρηδες έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου μετά το 2017, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο και με το ίδιο σκορ (2-1), με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να ανατρέπει με δύο δικά του τέρματα το προβάδισμα που είχε πάρει η συμπολίτισσα Τσέλσι από τα πρώτα λεπτά με τον Πούλισιτς και να δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο κόκκινο κομάτι του Βορείου Λονδίνου.

Ο Αρτέτα και οι ποδοσφαιριστές του δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετάτο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή και κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου, ωστόσο το καλύτερο το φύλαγαν για το τέλος, με τα αποδυτήριά τους να παίρνουν φωτιά από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς τους.

Η άφιξη του Ισπανού τεχνικού των Λονδρέζων με το τρόπαιο στα χέρια συνοδεύτηκε από φωνές, τραγούδια, χορούς και σαμπάνια, ενώ την ώρα των πανηγυρισμών δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, με τους συμπαίκτες του Ομπαμεγιάνγκ να τον ανακηρύσσουν με ιδιαίτερο τρόπο GOAT: τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρσεναλ - Τσέλσι 2-1: Με ανατροπή του Ομπαμεγιάνγκ Κύπελλο και Europa League
Άρσεναλ: Έβαλε τα κλάματα ο γκολκίπερ των "κανονιέρηδων" που το περίμενε μια ζωή
Άρσεναλ: Ατζαμής ο Αμπαμεγιάνγκ, του έπεσε το Κύπελλο
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ