ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Θέλει τον Ν'Ντιντί ο Αρτέτα

Leicester's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Leicester's Wilfred Ndidi during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at the King Power Stadium in Leicester, England, Saturday, Dec. 8, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Άρσεναλ και ο 22χρονος αμυντικός χαφ της Λέστερ, Γουίλφριντ Ν'Ντιντί είναι ο εκλεκτός.

O Μικέλ Αρτέτα είναι ο νέος προπονητής της Άρσεναλ και έχει πιάσει ήδη δουλειά ούτως ώστε να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ανοίγει και ο 37χρονος θέλει να το εκμεταλλευτεί ενισχύοντας την ομάδα του σε θέσεις που "πονάει".

Σύμφωνα με τη "Daily Mail" oι προσθήκες θα ξεκινήσουν από το χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Αρτέτα να έχει ξεχωρίσει τον αμυντικό χαφ της Λέστερ, Γουίλφριντ Ν'Ντιντί. Ο Νιγηριανός κάνει πολύ καλή χρονιά με τη Λέστερ και φέτος έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις με δύο τέρματα, όντας ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους στην πορεία των "foxes" τη φετινή σεζόν.

Η αξία του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 45.000.000 ευρώ και ήδη τα μεγαθήρια της Premier League έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, με την Άρσεναλ να προσφέρει 50.000.000 ευρώ για την απόκτησή του. Ο Αρτέτα θέλει να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες και μάλιστα, ενδέχεται να προτείνει στη Λέστερ κάποιον ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα, με τους Τζάκα και Τορέιρα να είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Photo Credits: AP / Rui Vieira

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ