ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Θέλει εκ νέου δανεικό τον Θεμπάγιος

Arsenal's Dani Ceballos celebrates scoring his team's fourth goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Dani Ceballos celebrates scoring his team's fourth goal during the Europa League Group F soccer match between Arsenal and Standard Liege at the Emirates Stadium, in London, Thursday, Oct. 3, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Η Άρσεναλ θέλει να κρατήσει δανεικό για έναν ακόμη χρόνο τον Ντάνι Θεμπάγιος, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί και αυτός να μείνει στο Emirates.

Η Άρσεναλ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Ντάνι Θεμπάγιος με νέο δανεισμό, με τον ποδοσφαιριστή να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο, σύμφωνα με την El Confidencial. Οι Μαδριλένοι ωστόσο στην νέα συμφωνία δανεισμού θέλουν να θέσουν ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς από τους "Κανονιέρηδες", ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

O 23χρονος κεντρικός μέσος θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι ψυχρές σχέσεις του με τον Ζιντάν τον βάζουν σε δεύτερες σκέψεις. Ο Θεμπάγιος θέλει να έχει τακτικό χρόνο συμμετοχής την επόμενη σεζόν, γιατί θέλει να εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ της εθνικής Ισπανίας για το αναπρογραμματισμένο EURO 2021.

Με την Άρσεναλ την φετινή σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 2 γκολ. Το συμβόλαιό του με την Ρεάλ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ