ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Συμφωνία με Ρεάλ για Θεμπάγιος

Real Madrid's Dani Ceballos celebrates his second goal after scoring against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves, at Mendizorra stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Sept.23, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Dani Ceballos celebrates his second goal after scoring against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves, at Mendizorra stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Sept.23, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ για την απόκτηση του Ντάνι Θεμπάγιος με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τον Ισπανό μέσο να αναμένεται την Τρίτη (23/07) στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Ντάνι Θεμπάγιος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " AS", οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ήρθαν σε συμφωνία με τους αντίστοιχους της Ρεάλ για την απόκτηση του Ισπανού μέσου με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, ήταν επιθυμία του Θεμπάγιος να πάει ως δανεικός στους "κανονιέρηδες", καθώς θεωρεί πως μπορεί να επιστρέψει στη Ρεάλ και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Λονδίνο την Τρίτη (23/07) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράφει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως ενδιαφέρον για τον Θεμπάγιος είχαν δείξει τόσο η Τότεναμ όσο κι η Μίλαν, αλλά η Άρσεναλ κατάφερε τελικά να αποσπάσει το "ναι" του παίκτη χάρη και στις κινήσεις του τεχνικού της ομάδας, Ουνάι Έμερι, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, καθώς τον ήθελε απεγνωσμένα.

Την περσινή σεζόν, με τη φανέλα της Ρεάλ, είχε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Παράλληλα, είναι έξι φορές διεθνής με την Ισπανίας, έχοντας σημειώσει και ένα τέρμα.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ