ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Συμφωνία με Λιλ για Γκάμπριελ

Lille's Gabriel shouts during the group H Champions League soccer match between Lille and Valencia at the Stade Pierre Mauroy - Villeneuve d'Ascq stadium in Lille, France, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Gabriel shouts during the group H Champions League soccer match between Lille and Valencia at the Stade Pierre Mauroy - Villeneuve d'Ascq stadium in Lille, France, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Η Άρσεναλ ήρθε σε συμφωνία με τη Λιλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Γκάμπριελ Μαγκαλιάες αντί 30.000.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παίκτης της Άρσεναλ θα πρέπει να θεωρείται ο Γκάμπριελ Μαγκαλιάες. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι "κανονιέρηδες" ήρθαν σε συμφωνία με τη Λιλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ αντί 30.000.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους).

Από την πλευρά του, ο 22χρονος αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Mάλιστα, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ενδιαφέρει έντονα τη Νάπολι.

Ο 32χρονος διεθνής στόπερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα για τη νέα σεζόν και γι' αυτό το λόγο αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να συνυπάρξει και πάλι με τον Κώστα Μανωλά, αυτή τη φορά όχι στην Εθνική, αλλά σε συλλογικό επίπεδο.

Photo Credits: AP Photo/Michel Spingler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νάπολι: Μίλησε με Παπασταθόπουλο ο Γκατούζο
Ενδιαφέρον και της Ρόμα για Παπασταθόπουλο
Νάπολι: Ο Γκατούζο θέλει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ