ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Στέλνει γιατρό στο Πόρτο Αλέγκρε για τον Έβερτον

Brazil's Everton holds his top scorer trophy after his team's 3-1 defeat of Peru in the final match of the Copa America at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, July 7, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Everton holds his top scorer trophy after his team's 3-1 defeat of Peru in the final match of the Copa America at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, July 7, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Η Άρσεναλ κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Έβερτον από την Γκρέμιο, στέλνοντας, μάλιστα, και γιατρό της ομάδας στο Πόρτο Αλέγκρε για να εξετάσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο μεσοεπιθετικός της Γκρέμιο, Έβερτον, ο οποίος εντυπωσίασε με τη φανέλα της Βραζιλίας στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, βοηθώντας τη "Σελεσάο" να κατακτήσει το τρόπαιο για ένατη φορά στην ιστορία της.

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, οι διοικούντες τους "κανονιέρηδες" έχουν σκοπό να στείλουν τις προσεχείς ημέρες ένα μέλος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας στο Πόρτο Αλέγκρε προκειμένου να εξετάσει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό και να δώσει το "ΟΚ" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Έβερτον με την Γκρέμιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, με τους διοικούντες την ομάδα να ζητούν περίπου 80.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Σε 148 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη βραζιλιάνικη ομάδα, ο 23χρονος εξτρέμ έχει 38 γκολ και 10 ασίστ, ενώ παράλληλα είναι 12 φορές διεθνής με τη Σελεσάο, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ.

Photo Credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ