ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ψυχολογική υποστήριξη στον Τζάκα μέσω ειδικού

Arsenal's Granit Xhaka fights for the ball with Tottenham's Eric Dier during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London, Sunday Dec. 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Granit Xhaka fights for the ball with Tottenham's Eric Dier during the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London, Sunday Dec. 2, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ειδικός αναμένεται ν' αναλάβει τις επόμενες ημέρες τον Γκρανίτ Τζάκα ώστε να τον κάνει να ηρεμήσει από την πρόσφατη σύγκρουσή του με τους οπαδούς της Άρσεναλ.

Τα Μέσα στην Αγγλία σκαλίζουν εις βάθος την υπόθεση Άρσεναλ - Τζάκα - οπαδοί Κανονιέρηδων. Ο Ουνάι Έμερι είπε πρόσφατα πως ο Ελβετός είναι διαλυμένος ψυχολογικά από την σύγκρουσή με τους φιλάθλους του κλαμπ, γεγονός που φαίνεται να κινητοποιεί τους διοικούντες τη λονδρέζικη ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ένας ειδικός αναμένεται ν' αναλάβει τον Τζάκα με σκοπό να τον στηρίξει ψυχολογικά και να τον βοηθήσει να επανέλθει. Ο Έμερι έχει πει στον αρχηγό να ζητήσει συγγνώμη στους οπαδούς, ωστόσο εκείνος δεν το έχει πράξει ακόμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Instagram του ο Τζάκα αφαίρεσε τη φωτογραφία που τον έδειχνε με το περιβραχιόνιο της Άρσεναλ και έβαλε μία ανάλογη από την εθνική Ελβετίας. Για όσους δεν θυμούνται τι έχει συμβεί ας συνοψίσουμε. Στο παιχνίδι των Κανονιέρηδων με την Κρίσταλ Πάλας ο Τζάκα έγινε αλλαγή και κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο αποδοκιμάστηκε.

Τότε, ο έμπειρος μέσος ξέσπασε βρίζοντας μπροστά στην κάμερα, ενώ στη συνέχεια έβγαλε και τη φανέλα του, αποχωρώντας απευθείας από το Emirates. Αρκετοί συμπαίκτες του στη συνέχεια τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του για να τον παρηγορήσουν.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ