ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Πρώτος στη λίστα ο Ένχελς σύμφωνα με τους Άγγλους

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Άρσεναλ ψάχνει αμυντικό για το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μπιορν Ένχελς.

Η Άρσεναλ κοιτάζει ήδη τη μετεγγραφική της ενίσχυση ενόψει του καλοκαιριού και θέλει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μπιορν Ένχελς του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Γαλλία με τη φανέλα της Ρεμς.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, οι Λονδρέζοι παρακολουθούν αρκετό καιρό τον Βέλγο σέντερ μπακ και είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στους ερυθρόλευκους. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα, ενώ είναι και άτυχη με τους τραυματισμούς των Κοσιελνί και Χόλντινγκ.

Για το λόγο αυτό, ο Ουνάι Έμερι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ώστε να βρει λύση στην άμυνα, αλλά και να έχει περισσότερες επιλογές. Ο τεχνικός της Αρσεναλ θέλει να αποκτηθεί αμυντικός, ενώ και το μπάτζετ δεν θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, γι' αυτό και ο Ένχελς φέρεται να είναι πρώτος στη λίστα.

Ο Βέλγος είναι δηλωμένος οπαδός της Άρσεναλ και μάλιστα όποτε έχει την ευκαιρία ταξιδεύει στο Λονδίνο για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Για τον Ένχελς η καριέρα στην Premier League είναι όνειρο ζωής. Πριν τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον ήθελαν Στόουκ και Φούλαμ, ενώ σύμφωνα με δημοσιογράφο της πατρίδας του, ο Ένχελς πάντα έβλεπε τον Ολυμπιακό ως σκαλοπάτι για να πάει στην Άρσεναλ.

Στη Γαλλία, ο 24χρονος έχει αγωνιστεί σε 21 ματς συνολικά, έχοντας κι ένα γκολ, ενώ έχει ψηφιστεί και στην κορυφαία ενδεκάδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Μόλις τελειώσει η σεζόν στη Γαλλία, θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι το μέλλον του, δηλαδή αν θα πουληθεί ή αν θα πάρει μια ακόμη ευκαιρία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ