ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Πρόταση 35 εκατ. ευρώ στη Λιόν για Αουάρ

Lyon's Houssem Aouar celebrates after his team's win in the Champions League quarterfinal match against Manchester City at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, Aug. 15, 2020. (Franck Fife/Pool Photo via AP)
Lyon's Houssem Aouar celebrates after his team's win in the Champions League quarterfinal match against Manchester City at the Jose Alvalade stadium in Lisbon, Portugal, Saturday, Aug. 15, 2020. (Franck Fife/Pool Photo via AP) AP

Η Άρσεναλ έκανε σύμφωνα με το RMC πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ στη Λιόν για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου μέσου, Χουσέμ Αουάρ.

Δέκα ημέρες πριν από την εκπνοή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου η Άρσεναλ επανέρχεται δυναμικά για τον Χουσέμ Αουάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC το βράδυ της Παρασκευής (25/9) οι Λονδρέζοι έκαναν πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ στη Λιόν για τον 22χρονο Γάλλο μέσο.

Ο Αουάρ έχει συμβόλαιο με τους γκον μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Γεννήθηκε στη Λιόν και είναι θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας της πόλης. Οι εξαιρετική του σεζόν με την Ολιμπίκ ανέβασε τις μετοχές του.

Ο γαλλικός Τύπος δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τις προθέσεις του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Ζαν-Μισέλ Ολάς, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι απρόβλεπτος.

Υπενθυμίζεται ότι η Λιόν ζήτησε δανεικό από την Μπαρτσελόνα τον Σαμουέλ Ουμτιτί και η επιστροφή του Γάλλου αμυντικού βρίσκεται σύμφωνα με την Equipe σε καλό δρόμο.

Photo credits: Franck Fife/Pool Photo via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ