ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Παίρνει Πάμπλο Μαρί

Pablo Mari of Brazil's Flamengo celebrates after scoring his side's 4th goal during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Gremio at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Fabio Motta)
Pablo Mari of Brazil's Flamengo celebrates after scoring his side's 4th goal during a Copa Libertadores semifinal second leg soccer match against Brazil's Gremio at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Fabio Motta) AP

Ο 26χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Πάμπλο Μαρί, βρίσκεται στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ, η οποία τον αποκτά από τη Φλαμένγκο αντί 9.000.000 ευρώ.

Ενίσχυση για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 32 του Europa League, Άρσεναλ. Η ομάδα του Λονδίνου αποκτά τον Πάμπλο Μαρί από τη Φλαμένγκο αντί 9.000.000 ευρώ.

Ο 26χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να γίνει συμπαίκτης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στους γκάνερς. Ο Πάμπλο Μαρί Βιγιάρ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα.

Το 2013 πήγε στην Ταραγόνα για τη Χιμνάστικ και το 2016 μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι, από την οποία παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ζιρόνα, Μπρέντα και Ντεπορτίβο. Η Φλαμένγκο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από τους πολίτες αντί 2.000.000 ευρώ.

Με την ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο κατέκτησε το Copa Libertadores αλλά και το πρωτάθλημα Βραζιλίας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Photo credits: AP Photo/Fabio Motta

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ