ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Οι αλλαγές στην Ευρωπαϊκή της λίστα ενόψει Ολυμπιακού

Άρσεναλ: Οι αλλαγές στην Ευρωπαϊκή της λίστα ενόψει Ολυμπιακού

Η Άρσεναλ όπως και ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές στην Ευρωπαϊκή της λίστας ενόψει των αγώνων των δύο ομάδων για το Europa League. Ο Αρτέτα συμπεριέλαβε στη λίστα τους Σέντρικ, Μάρι και τρεις παίκτες από τη β' ομάδα.

Η Άρσεναλ όπως και ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (3/2) δήλωσε στην UEFA την Ευρωπαϊκή της λίστα για τα ματς με τους "ερυθρόλευκους" στο Europa League αλλά και τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Αρτέτα έκανε δύο συν τρεις αλλαγές αφού συμπεριέλαβε και τρεις ποδοσφαιριστές από τη Β' ομάδα. Σε αντίθεση με τον Μαρτίνς ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τους δύο νεοαποκτηθέντες των "κανονιέρηδων".

Χαρακτηριστικά στην Ευρωπαϊκή λίστα των Άγγλων μπήκαν οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο ως δανεικοί, ο Σέντρικ Σοάρες που ήρθε από τη Σαουθάμπτον και ο Πάμπλο Μάρι που ήρθε από τη Φλαμένγκο. Επίσης στη λίστα μπήκαν και τρεις νεαροί παίκτες από τη Β' ομάδα, ο Μιγέλ Αζίζ, ο Έντι Νκετιά και ο Τομ Σμιθ.

Αντίθετα εκτός λίστας έμειναν ο Τζόελ Λόπεζ, ο Ολαίνκα αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τους "κανονιέρηδες" τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι Μαυροπάνος, Τζουλς και Ρόου.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ