ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Τζάκα γίνεται "όπλο" των Κανονιέρηδων για να πάρουν τον Ζακάρια

Gladbach's Denis Zakaria celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Augsburg in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Oct. 6, 2019. (Marius Becker/dpa via AP)
Gladbach's Denis Zakaria celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and FC Augsburg in Moenchengladbach, Germany, Sunday, Oct. 6, 2019. (Marius Becker/dpa via AP) AP

Ο Ντένις Ζακάρια κάνει εξαιρετική σεζόν με την Γκλάντμπαχ και η Άρσεναλ δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του χρησιμοποιώντας τον Γκρανίτ Τζάκα.

Ο Γκρανίτ Τζάκα δεν είναι πλέον αρχηγός της Άρσεναλ, οι σχέσεις του με το κλαμπ και τους φιλάθλους έχουν χαλάσει και οι Κανονιέρηδες σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί έχουν αρχίσει να κάνουν -δυναμικά- σκέψεις για να τον παραχωρήσουν τον Ιανουάριο.

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι, όπως γράφουν πολλά ρεπορτάζ στην Αγγλία, δεν αποκλείεται να βγάλουν μπροστά τον Ελβετό στις διαπραγματεύσεις με την Γκλάντμπαχ για τον Ντένις Ζακάρια. Ο 22χρονος συμπατριώτης του Τζάκα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Bundesliga και ήδη ακούγεται πως ενδιαφέρονται για εκείνον υπερδυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου όπως η Λίβερπουλ και η Γιουνάιτεντ.

Η Άρσεναλ, λοιπόν, φέρεται έτοιμη να εντάξει στις διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς τον Τζάκα και να τον προσφέρει ως αντάλλαγμα -μαζί με χρήματα- για να πείσει την Γκλάντμπαχ να της παραχωρήσει τον Ζακάρια. Τζάκα και Γκλάντμπαχ έχουν παρελθόν, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτή που γιγάντωσε την καριέρα του και τον πούλησε στην Άρσεναλ αντί 45 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκα στους οπαδούς της Άρσεναλ: "Άντε γαμ@@@@@@"

Photo Credits: Marius Becker/dpa via AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ