ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Ομπαμεγιάνγκ απαντά με αινιγματικό post για τις κακές σχέσεις με συμπαίκτες

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, second left, celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League Group F soccer match between Eintracht Frankfurt and Arsenal in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Michael Probst)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, second left, celebrates after scoring his side's third goal during the Europa League Group F soccer match between Eintracht Frankfurt and Arsenal in the Commerzbank Arena in Frankfurt, Germany, Thursday, Sept. 19, 2019. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ απάντησε με αινιγματικό μήνυμα στο Instagram στις φήμες που θέλουν να έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με συμπαίκτες του στην Άρσεναλ.

Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα της Άρσεναλ έχουν επιδεινώσει το κλίμα στις τάξεις των γκάνερς και τα δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τους συμπαίκτες του να έχουν επιδεινωθεί πληθαίνουν.

Αιτία φαίνεται ότι είναι το μεγαλύτερο μέρος των αποδυτηρίων της ομάδας του Λονδίνου θεωρεί ότι ο Γκαμπονέζος επιθετικός δεν είναι ικανός να φέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, το οποίο πήρε από τον Γκρανίτ Τζάκα μετά από απόφαση του Ουνάι Έμερι την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπάρχει και κάτι άλλο που ενοχλεί συμπαίκτες του στην Άρσεναλ. Ο Ομπαμεγιάνγκ συνδέεται με στενή φιλική σχέση με τον influencer και παρουσιαστή της AFTV, Troopz.

Ο Αφρικανός ταξίδεψε στην πατρίδα του για τα ματς με ΛΔ Κονγκό (14/11, 21:00) και Ανγκόλα (17/11, 21:00) και έστειλε αινιγματικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

"Μόλις προσγειώθηκα στην Γκαμπόν και άκουσα πολλές μαλ...ες. Μιλάω με αυτόν που θέλω, όποτε θέλω και εάν κάποιος δεν είναι χαρούμενος, το ξέρετε ήδη", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του, η οποία από τα βρετανικά media ερμηνεύεται ως σπόντα προς συμπαίκτες του.

Άρσεναλ: Ο Ομπαμεγιάνγκ απαντά με αινιγματικό post για τις κακές σχέσεις με συμπαίκτες
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ