ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Μουρίνιο υποψήφιος για διάδοχος του Έμερι

Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho smiles on the bench before the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Άρσεναλ παραπαίει, το κλίμα μεταξύ του συλλόγου και των οπαδών είναι βαρύ, με τον Έμερι να βρίσκεται σε πίεση και τον Μουρίνιο να παραμονεύει για να πάρει την θέση του.

Η ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας φανέρωσε πολλά προβλήματα στην Άρσεναλ. Η αντίδραση του Γκρανίτ Τσάκα την ώρα που περνούσε αλλαγή, αλλά και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων των "κανονιέρηδων" έφεραν μνήμες από την εποχή Βενγκέρ.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν τα πηγαίνει καλά με τον Ισπανό να βρίσκεται σε πίεση. Το κλίμα είναι βαρύ για τον ίδιο αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές του κλαμπ μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά και την συνολική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του. Οι εξέδρες ζητούν την αποπομπή του η υπομονή των φιλάθλων τελειώνει με την κλεψύδρα να αδειάζει για τον 47χρονο τεχνικό.

Την κατάσταση φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ζοζέ Μουρίνιο που σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στους πάγκους. Σύμφωνα με την " Daily Mail", ο Πορτογάλος προπονητής ενδιαφέρεται να δουλέψει ξανά στην Αγγλία με πιθανότερο προορισμό την δεδομένη στιγμή να είναι το Λονδίνο και η Άρσεναλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει ως στόχο να γίνει ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα έχει κερδίσει τίτλους με τρεις διαφορετικές ομάδες από το Νησί, με τους "κανονιέρηδες" να ταιριάζουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες του "Special One".

Πάντως για τον Μουρίνιο υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες. Πρόσφατα το όνομά του είχε συνδεθεί με μία άλλη ομάδα του Λονδίνου, την Τότεναμ, που ψάχνει να βρει τα πατήματά της την φετινή σεζόν, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί και για την Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ