ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: "Ο Μαυροπάνος στα πιθανά ανταλλάγματα για Τιέρνι"

Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Konstantinos Mavropanos, center, has a shot during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at the Emirates Stadium in London, Sunday, April 21, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Άρσεναλ έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Κίεραν Τιέρνι της Σέλτικ και μεταξύ των παικτών που προσφέρει για να ρίξει την τιμή πώλησής του ενδέχεται να είναι και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Η Άρσεναλ έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν εκτός των ομίλων του Champions League και το Europa League την περιορίζει σημαντικά, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως ο Ουνάι Έμερι δεν έχει στη διάθεσή του μπάτζετ άνω των 50.000.000 λιρών για να διαχειριστεί.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Football London", δεν αποκλείεται τα μισά χρήματα να πάνε για τον Κίεραν Τιέρνι για τον οποίο η Σέλτικ αξιώνει 25.000.000 λίρες, με τους "κανονιέρηδες" από την πλευρά τους να είναι διατεθεμένοι να προσφέρουν χρήματα αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα.

Rangers' Daniel Candeias challenges Celtic's Kieran Tierney, left, in action during their Scottish Premiership soccer match at Celtic Park in Glasgow, Scotland, Sunday March 31, 2019. (Andrew Milligan/PA via AP)
Rangers' Daniel Candeias challenges Celtic's Kieran Tierney, left, in action during their Scottish Premiership soccer match at Celtic Park in Glasgow, Scotland, Sunday March 31, 2019. (Andrew Milligan/PA via AP) ANDREW MILLIGAN/PA VIA AP

Όπως αναφέρει η εν λόγω πηγή, η ομάδα του Λονδίνου θα προτείνει διάφορους παίκτες στους "κέλτες" για να κάνει δικό της τον 22χρονο αριστερό μπακ, με τους Κάρλ Τζένκινσον, Τζόρντι Οσέι-Τοτούκ και Εμίλ Σμιθ Ρόου να είναι στη λίστα, όπως και ο Ντίνος Μαυροπάνος.

"Το μέλλον του Μαυροπάνου είναι αμφίβολο καθώς η άφιξη του Τιέρνι θα πρόσθετε ένα ακόμα όνομα στην άμυνα και μετατόπιζε τον Νάτσο Μονρεάλ σε έναν πιο κεντρικό ρόλο", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ