ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Έμερι αρνήθηκε να μιλήσει για τον Οζίλ

PSG head coach Unai Emery gives directions to his team during his League One soccer match between Caen and Paris Saint-Germain at the Michel d'Ornano stadium in Caen, western France, Saturday, May 19, 2018. This is his last match with the PSG team. German coach Thomas Tuchel will replace him for the next season. (AP Photo/David Vincent)
Έμερι (AP PHOTO/DAVID VINCENT)

Η Άρσεναλ νίκησε την Γκιμαράες 3-2, με τον Ουνάι Έμερι να αρνείται να μιλήσει για το θέμα που έχει προκύψει με τον Μεσούτ Οζίλ, μετά το τέλος του αγώνα.

Η Άρσεναλ πήρε αγχωτική νίκη απέναντι στην Γκιμαράες με 3-2 για την τρίτη αγωνιστική του Europa League, με τον Νικολά Πεπέ να σκοράρει δύο υπέροχα γκολ ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Σε αυτό που στάθηκαν όμως οι δημοσιογράφοι μετά το τέλος του αγώνα, ήταν το θέμα με τον Μεσούτ Οζίλ και ο παραγκωνισμός του από τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Οζίλ έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι εκτός αποστολής και ο Έμερι ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, όμως αρνήθηκε να δώσει απάντηση.

"Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη βραδιά για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Προτιμώ να μιλήσω για τους ποδοσφαιριστές που ήταν εδώ, για αυτούς που αγωνίστηκαν".

Μάλιστα όταν του έγινε ερώτηση για το μέλλον του Γερμανού δεν είπε τίποτα και προχώρησε στην επόμενη.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών φαίνεται πως έχουν φτάσει στα άκρα, αφού δεν μιλούν ούτε στην προπόνηση, με τον Οζίλ να θέλει να παραμείνει στην Άρσεναλ και τον Έμερι να θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ