ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ο Αμαντού Ντιαβαρά στη λίστα του Αρτέτα

Roma's Amadou Diawara during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Amadou Diawara during a Serie A soccer match between Roma and Brescia, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Nov. 24, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Τalksport", Αμαντού Ντιαβαρά βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Από την στιγμή που ο Ματέο Γκεντουζί δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, η Άρσεναλ επιθυμεί να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή. Στη λίστα των Λονδρέζων φαίνεται πως βρίσκεται και ο μεσοεπιθετικός της Ρόμα, Αμαντού Ντιαβαρά.

Τις φήμες επιβεβαιώσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tuttomercatoweb είπε μεταξύ των άλλων: "Ο Αμαντού είναι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και την καρίερα του. Είναι ευχαριστημένος, καθώς βρίσκεται σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως είναι η Ρόμα".

Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να αναφέρει και το ενδιαφέρον των Λονδέζων για τον 23χρονο μέσο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή προς τους "κανονιέρηδες".

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ