ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ - Νιούκαστλ: Το 3-0 των "κανονιέρηδων" ήρθε μετά από 35 πάσες

Άρσεναλ - Νιούκαστλ: Το 3-0 των "κανονιέρηδων" ήρθε μετά από 35 πάσες

Το τρίτο γκολ της Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ προήλθε ύστερα από 35 πάσες. Και οι έντεκα ποδοσφαιριστές της ακούμπησαν τη μπάλα πριν ο Μεσούτ Εζίλ τη στείλει στα δίχτυα. (VIDEO)

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους "32" του Europa League, η Άρσεναλ έκανε εξαιρετική εμφάνιση και συνέτριψε 4-0 τη Νιούκαστλ για την 26η αγωνιστική της Premier League. Το τρίτο γκολ, μάλιστα, ήταν ξεχωριστό, καθώς προτού ο Μεσούτ Εζίλ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ντουμπράβκα, οι "κανονιέρηδες" είχαν αλλάξει 35 πάσες. Και οι έντεκα παίκτες είχαν ακουμπήσει έστω μία φορά τη μπάλα.

Η φάση του 90' είχε την εξής... σειρά: Τορέιρα, Πεπέ, Τορέιρα, Τζάκα, Ομπαμεγιάνγκ, Σάκα, Τζάκα, Ομπαμεγιάνγκ, Τορέιρα, Τζάκα, Σάκα, Τορέιρα, Τζάκα, Σάκα, Μπεγερίν, Πεπέ, Μπεγερίν, Πεπέ, Τορέιρα, Τζάκα, Λουίζ, Σάκα, Εζίλ, Μουστάφι, Μπεγερίν, Μουστάφι, Λένο, Λουίζ, Τζάκα, Εζίλ, Τζάκα, Εζίλ, Πεπέ, Λακαζέτ, Εζίλ!

Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (20/2, 22.00) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Δείτε το τελείωμα της φάσης του 3-0 για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ