ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Νέβιλ και Σούνες συνέκριναν τον Ομπαμεγιάνγκ με τον Ανρί

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ οργίασε κόντρα στην Έβερτον σκοράροντας δις για την Άρσεναλ, με τους Γκάρι Νέβιλ και Γκρέιαμ Σούνες να ομολογούν εντυπωσιασμένοι πως θυμίζει έντονα Τιερί Ανρί.

Την τρίτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε την Κυριακή (23/2) κόντρα στην Έβερτον η Άρσεναλ, με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα με 2-1 στην ομάδα του με ένα υποδειγματικό πλασέ στο 33' της αναμέτρησης μετά από κάθετη πάσα του Λουίζ ενώ στο 46' την έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Πεπέ, για να διαμορφώσει το τελικό 3-2 και να της χαρίσει το τρίποντο.

Ήταν μάλιστα τόσο καταλυτική η παρουσία του στον αγώνα του "Emirates", ώστε οι Γκάρι Νέβιλ και Γκρέιαμ Σούνες να μην φείδονται εγκωμιαστικών σχολίων για να καταγράψουν τις εντυπώσεις τους από την απόδοσή του, με τους δύο παλαίμαχους παίκτες και νυν τηλεσχολιαστές να τον συγκρίνουν με τον θρύλο των κανονιέρηδων και πρώτο σκόρερ στην ιστορία τους στην Premier League, Τιερί Ανρί.

Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, left, scores his side's second goal as Everton's goalkeeper Jordan Pickford fails to save the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang, left, scores his side's second goal as Everton's goalkeeper Jordan Pickford fails to save the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at Emirates stadium in London, Sunday, Feb. 23, 2020. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

"Το πρώτο του γκολ στο ματς είναι εντελώς Τιερί Ανρί. Όταν τον έβλεπες να κάνει την κίνηση και να βγαίνει απέναντι στον κίπερ, φανταζόσουν να κάνει το ίδιο ο σπουδαίος Γάλλος επιθετικός.

Τότε ήταν ο Ανρί, τώρα είναι ο Ομπαμεγιάνγκ για την Άρσεναλ. Είναι υπέροχος. Έχει τρομερή ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι του", δήλωσε στο "Sky Sports" ο Γκάρι Νέβιλ, με τον Γκρέιαμ Σούνες να προσυπογράφει και να ξεκαθαρίζει πως είναι επιτακτική ανάγκη για τους Λονδρέζους να μην τον αφήσουν να φύγει.

"Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι 30 ετών και είναι στο ανώτερο σημείο της καριέρας του. Είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Στην αρχή είχα επιφυλάξεις για το αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έδειξε όμως ότι ανταποκρίνεται απόλυτα.

Στο ματς με την Έβερτον είδατε δύο διαφορετικά γκολ από εκείνον, με το ένα εκ των δύο να μπαίνει με κεφαλιά όπου δεν φοβήθηκε την σοβαρή πιθανότητα τραυματισμού που είχε, με το να χτυπήσει το κεφάλι του με το κεφάλι αμυντικού".

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ