ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Μετά τον Γουίλιαν είναι κοντά και σε Κοουτίνιο

Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Philippe Coutinho celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and SV Werder Bremen in Munich, Germany, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Άρσεναλ ετοιμάζει τον σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά, με τον Μικέλ Αρτέτα να έχει στα υπόψιν του τους Γουίλιαν και ο Κοουτίνιο, με τον πρώτο να είναι ελεύθερος και τον δεύτερο να ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Η Άρσεναλ προχωράει στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, και ο Μικέλ Αρτέτα επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ των Λονδρέζων τους δύο Βραζιλιάνους μεσοεπιθετικούς, προκειμένου να αναμορφώσει την επιθετική γραμμή των "Gunners".

Η Άρσεναλ έχει προτείνει στον Γουίλιαν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όσο ήθελε και από την Τσέλσι που δεν του το πρόσφερε, με αποτέλεσμα να αποχωρεί από τους "Μπλε", σύμφωνα με τον Fabrizio Romano. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις και για τις οικονομικές απολαβές του 32χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Ως προς τον Κοουτίνιο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Άρσεναλ του έχει καταθέσει πρόταση αλλά έχει κάνει κρούση και στην Μπαρτσελόνα, με τις διαπραγματεύσεις να είναι συνεχείς μεν, αλλά να μην προκύπτει κάποια σημαντική εξέλιξη μέχρι στιγμής.

Ο Κοουτίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς για άλλα τρία χρόνια, ωστόσο θέλουν να απεμπλακούν από αυτό. Οι Λονδρέζοι έριξαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Ματέο Γκεντουζί, με την Μπαρτσελόνα ωστόσο να μην δείχνει ενδιαφέρον για τον 21χρονο μέσο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ