ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Με Σωκράτη στην αποστολή για την ανατροπή

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, right, blocks a shot from West Ham's Marko Arnautovic during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at London Stadium in London, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, right, blocks a shot from West Ham's Marko Arnautovic during the English Premier League soccer match between West Ham United and Arsenal at London Stadium in London, Saturday, Jan. 12, 2019. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι στην αποστολή της Άρσεναλ για το καθοριστικό ματς των "Κανονιέρηδων" με την ΜΠΑΤΕ στο Λονδίνο.

Με καρδούλες στο Twitter υποδέχθηκε η Άρσεναλ τα νέα της επιστροφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη δράση! Ο Ουνάι Έμερι επιβεβαίωσε πως ο κάπτεν της Εθνικής μας θα δώσει το "παρών" στο κρίσιμο για το ευρωπαϊκό μέλλον των Λονδρέζων ματς, κόντρα στην ΜΠΑΤΕ.

Με το tweet να γράφει " ...ο Πάπα επέστρεψε..." η Άρσεναλ θα παίξει την Πέμπτη (21/2, 19:55) με τους Λευκορώσους στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, στοχεύοντας στην ανατροπή του εις βάρος της 1-0 στο Μπορίσοβ. Εκτός του Παπασταθόπουλου, πάντως, κανονικά αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο Άρον Ράμσεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία εμφάνιση του έμπειρου αμυντικού σε ματς της Άρσεναλ ήταν στις 25 Ιανουαρίου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε, ο Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στον αστράγαλο και χρειάστηκε κοντά ένα μήνα για να επανέλθει.

ΤΟ TWEET ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Με Σωκράτη στην αποστολή για την ανατροπή
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ