ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Κοιτάζει τον Σάντο της Γουλβς για αντικαταστάτη του Έμερι

Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo applauds after the Europa League group K soccer match between Besiktas and Wolverhampton Wanderers at the Besiktas Park in Istanbul, Thursday, Oct. 3, 2019. Wolverhampton Wanderers won 1-0. (AP Photo)
Wolverhampton Wanderers' head coach Nuno Espirito Santo applauds after the Europa League group K soccer match between Besiktas and Wolverhampton Wanderers at the Besiktas Park in Istanbul, Thursday, Oct. 3, 2019. Wolverhampton Wanderers won 1-0. (AP Photo) AP

Η Άρσεναλ βλέπει τους στόχους της να χάνονται, η τετράδα απομακρύνεται, με την διοίκηση της ομάδας να έχει στο στόχαστρό της τον Εσπιρίτο Σάντο για να διαδεχθεί τον Έμερι.

Η Άρσεναλ πραγματοποίησε μία ακόμη αποκαρδιωτική εμφάνιση κόντρα στη Σαουθάμπτον μετά την ισοπαλία με 2-2 στο Έμιρεΐτς. Οι "κανονιέρηδες" έμειναν για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη και πλέον βρίσκονται στην 8η θέση με 18 βαθμούς στην Premier League και βλέπουν την τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League να απομακρύνεται.

Ο Ουνάι Έμερι έχει δεχθεί τεράστια κριτική από τα αγγλικά media αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, η αμφισβήτηση μεγαλώνει προς το πρόσωπό του και πλέον φαίνεται πως δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Έτσι, διοίκηση της Άρσεναλ έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τις εναλλακτικές.

Σύμφωνα με την " Daily Mail", αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Ισπανό τεχνικό είναι ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Γουλβς τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τη φετινή σεζόν κατάφερε να βγάλει τους "λύκους" στο Europa League.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και ένα βαθμό πάνω από τους Λονδρέζους ενώ έχει κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη και είναι έτοιμη να περάσει τον όμιλο.

Photo Credits: AP

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ