ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Καταθέτει νέα πρόταση στην Λιόν για τον Αουάρ

Lyon's Houssem Aouar sprints to intercept the ball during the French League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Lyon's Houssem Aouar sprints to intercept the ball during the French League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Daniel Cole) AP

Η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να επανέλθει με νέα πρόταση για τον Χουσέμ Αουάρ, με την προσφορά των 35 εκατομμυρίων να θεωρείται χαμηλή από την Λιόν.

Σε σίριαλ έχουν μετατραπεί οι διαπραγματεύσεις της Άρσεναλ με την Λιόν για τον Χουσέμ Αουάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του RMC το βράδυ της Παρασκευής (25/9) οι Λονδρέζοι έκαναν πρόταση ύψους 35.000.000 ευρώ στη Λιόν για τον 22χρονο Γάλλο μέσο.

Ωστόσο, αυτή η προσφορά απορρίφθηκε από τους γκον. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν - Μισέλ Ολάς θεώρησε την πρόταση εξαιρετικά χαμηλή για τον Χουσέμ Αουάρ, ενώ ζητάει για τον 22χρονο μέσο ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αφήσουν την περίπτωσή του, καθώς μέχρι τις 5 Οκτωβρίου θέλουν να ενισχυθούν στην μεσαία γραμμή. Έτσι, σύμφωνα με τους Times, οι κανονιέρηδες ετοιμάζουν νεα πρόταση, ώστε να πείσουν την Λιόν.

Ο Αουάρ έχει συμβόλαιο με τους γκον μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Γεννήθηκε στη Λιόν και είναι θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας της πόλης, ενώ οι εμφανίσεις του με τους γκον ανέβασαν τις μετοχές του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ