ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Η απολογία του Νταβίντ Λουίζ που "κρέμασε" την ομάδα του

Άρσεναλ: Η απολογία του Νταβίντ Λουίζ που "κρέμασε" την ομάδα του

Ο Νταβίντ Λουίζ "κρέμασε" την Άρσεναλ στο Etihad κόντρα στη Σίτι και μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε ο ίδιος να μιλήσει στο Skysports, θέλοντας να ζητήσει συγγνώμη και να δηλώσει ότι για το 3-0 από τη Σίτι φταίει ο αυτός.

Ο Νταβίντ Λουίζ αντικατέστησε τον τραυματία Πάμπλο Μάρι στο 24' του αγώνα Σίτι - Άρσεναλ, αλλά η παρουσία του στην αναμέτρηση του Etihad ήταν καταστροφική. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στο 45'+2' δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας, ο Στέρλινγκ δέχτηκε το δώρο του και άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο 51' ο Λουίζ ανέτρεψε τον Μάχρεζ, είδε μάλιστα κόκκικη κάρτα και ο Ντε Μπράινε ευστόχισε για το 2-0. Δεν θα μπορούσε να τα κάνει χειρότερα ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, που ολοκληρώθηκε με 3-0 σε βάρος της ομάδας του, ο Νοτιοαμερικανός ζήτησε να μιλήσει στην κάμερα του Skysports. Ανέφερε:

"Δεν ήταν λάθος της ομάδας, ήταν δικό μου. Πήρα την απόφαση να παίξω, έπρεπε να είχα λάβει διαφορετική απόφαση το τελευταίο δίμηνο και δεν το έκανα. Η ομάδα μου έπαιξε καλά, ειδικά αφού έμεινε με δέκα παίκτες. Εγώ φταίω όμως. Ήταν το θέμα του συμβολαίου μου, αν μείνω ή όχι. Έχω μπροστά μου 14 μέρες να μείνω εδώ και τέρμα. Ήταν λάθος μου. Έπρεπε να είχα πάρει διαφορετική απόφαση σχετικά με το μέλλον μου. Δεν θέλω να το θέσω ως δικαιολογία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 3-0: Με τριάρα στο +7 από την τρίτη θέση
Σίτι - Άρσεναλ: Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Έρικ Γκαρθία
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Aποβολή για τον Νταβίντ Λουίζ, γκολ ο Ντε Μπράινε
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Γκάφα του Νταβίντ Λουίζ, γκολ ο Στέρλινγκ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ