ΑΡΣΕΝΑΛ

Αρσεναλ: Εβδομάδα εξελίξεων με Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo celebrates after the final whistle , during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Aston Villa, at Molineux, in Wolverhampton, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers manager Nuno Espirito Santo celebrates after the final whistle , during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Aston Villa, at Molineux, in Wolverhampton, England, Sunday, Nov. 10, 2019. (Nick Potts/PA via AP) AP

Η Άρσεναλ ψάχνει προπονητή, οι υποψήφιοι είναι πολλοί, αλλά οι Κανονιέρηδες θα επικεντρωθούν στην περίπτωση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο την επόμενη εβδομάδα. Στη λίστα προστέθηκε και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Ο Ουνάι Έμερι αποτελεί παρελθόν από την Άρσεναλ εδώ και μερικές ημέρες και οι Κανονιέρηδες πορεύονται μέχρι στιγμής με τον Φρέντι Λιούμπεργκ ως πρώτο προπονητή.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να κλείσουν σύντομα το κεφάλαιο του διαδόχου του Ισπανού και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, η εβδομάδα που έρχεται θα είναι κρίσιμη όσον αφορά στον αντί-Έμερι. Πρώτος στόχος των Κανονιέρηδων, λοιπόν, φέρεται να είναι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο και η Άρσεναλ θα επιδιώξει ν' ανοίξει συζητήσεις με τον Πορτογάλο.

Για να συμβεί όμως αυτό, η ομάδα του Λονδίνου πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει άδεια από την Γουλβς. Εφόσον τα καταφέρει τότε θα καθίσει άμεσα στο ίδιο τραπέζι με τον προπονητή για να μιλήσουν σχετικά με την προοπτική να συνεργαστούν.

Από εκεί και πέρα, πάντως, οι υποψήφιοι για να καθίσουν στον πάγκο παραμένουν αρκετοί. Μερικά από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των: Ποτσετίνο, Βιεϊρά, Αρτέτα, ενώ στους μνηστήρες του πάγκου έχει προστεθεί σύμφωνα με πληροφορίες των αγγλικών Μέσων και ο πρώην τεχνικός της Έβερτον και προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ