ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ετοιμάζει πρόταση για δανεισμό του Κουτίνιο

FC Barcelona's Coutinho celebrates after scoring his side's 1st goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Coutinho celebrates after scoring his side's 1st goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "BeIN Sports", η Άρσεναλ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο με τη μορφή δανεισμού.

Μετά την απόκτηση του Νικολά Πεπέ από τη Λιλ, η Άρσεναλ ετοιμάζει να κάνει νέο "χτύπημα"! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου " BeIN Sports", η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φιλίπε Κουτίνιο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν και "ψάχνεται" για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την στιγμή που η υπόθεση του Νεϊμάρ δεν προχωράει για την Μπαρτσελόνα, οι πιθανότητες ο Κουτίνιο να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε δηλώσει παλαιότερα πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω σεβασμού στη Λίβερπουλ, αλλά η περίπτωση της Άρσεναλ είναι διαφορετική και είναι πιθανό να μην αφήνει ασυγκίνητο τον Βραζιλιάνο σταρ.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ