ΑΡΣΕΝΑΛ

Άρσεναλ: Ενδιαφέρον για Ζιγιές, 50 εκατ. ευρώ θέλει ο Άγιαξ

Ajax's Hakim Ziyech reacts during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Ajax's Hakim Ziyech reacts during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Μικέλ Αρτέτα ψάχνεται για ενίσχυση του ρόστερ της Άρσεναλ εκτός από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, φέρεται να ενδιαφέρεται και για επιθετικό και συγκεκριμένα τον Χακίμ Ζιγιές του Άγιαξ.

Η Άρσεναλ άλλαξε προπονητή και ο νέος κουμανταδόρος των Κανονιέρηδων, Μικέλ Αρτέτα αναζητά τους κατάλληλους παίκτες για να δώσει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας του.

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύματα ήθελαν τον Ισπανό να τσεκάρει την περίπτωση του Ουπαμεκανό όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν ρεπορτάζ στην Αγγλία και την Ιταλία που παρουσιάζουν ως στόχο των Λονδρέζων τον Χακίμ Ζιγιές.

Ο Μαροκινός επιθετικός έχει κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Αίαντα και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2022, ενώ η επέκταση της συνεργασίας του με το ολλανδικό κλαμπ υπογράφηκε τον Αύγουστο του 2019.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ο 26χρονος δεν είναι αρνητικός στο να ψάξει το επόμενο βήμα της καριέρας του και ο Άγιαξ για να δώσει το OK σε πιθανή μετακίνησή του αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ